Thursday, June 17, 2010

cekeheettt.. vromm...
start kete pergi katong 5.. ambik speker.. dah setahun repair x siap2..

balik dengan perasaan kecewa.. singgah bando jap..

"kak, maxis 10" sambil menghulur 2 keping not hijau..
"time kasih kak"

*111*72426891171903# .. requesting....

Tambah nilai berjaya. Baki terkini akaun anda ialah RM10.09..
Tangan aku ligat mendail previous dialled numbers "+6281283949681"....dialing....

"tuuuut"....."tuuuuttt"..

"hello"
"hello..assalamualaikum.. ada kat mana"
"walaikumsalam.. dalam kete.. otw ke jakarta dari bandung"
"nape senyap je.. x mcm dlm kete pon. ..ngn papa skali? ek"
"a'a.."
"ptutla.. ok.. papai..."
"klak" hp dimatikan..

"tut tut" "tut tut".. sms dari no yg sama..
"dah, bunyi phone, semua diam. naik alphard dgn datuk2."
"ok, kem salam ngn datuk2 berapa org cucu tu ye hehe" aku membalas

heheh.. die da nak balik sini.. huhu apsal la aku cam seronok sangat ni.. ahah beria
jap gi gi muadzam gi tukar tayar depan CBB da botak.. alignment skali....
ok nak makan.. lapo da.. zuhur pon da masuk..

to be continued....

4 Comments:

mantan said...

Zarim, upload la pic dinner sri pekan tu kat blog ni

mantan said...
This comment has been removed by the author.
zazi said...

boleh wat novel r ko...

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/


Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...