Monday, June 06, 2011

Semalam duduk di rumah sewa berhantu

  Assalamualaikum WBT.


Bila cuti ni baru leh update blog wlaupun hari2 update fb. Best gak jenjalan pusing2 semenanjung ni (padahal mmg dak sememnanjung) huhu.


gambar hiasan

Tajuk di atas takde kaitan dgn story aku ni.  Saje bikin gempak. Baru tadi saje surfing nak cari pasal keadaan tempat praktikum aku bulan depan ni. jumpa plak sorang minah punya blog ni. bekas  student IPTAR (thun 2009 sbb kod die IRPK1109 mknanya pendidikan khas ambilan januari 2009). IPTAR tmpat aku blaja skang ni, and die pon dari KPLI gak dan dia juga praktikum kat Serian tp xtau lak sekolah mane.

Kisah pasal rumah sewa dia. rupanya susah nak cari umah sewa kat sana. aku kene cepat bertindak. x ke naya nak ulang alik hari2 dari samarahan ke serian. jauhnya mcm dari keratong - segamat.

Dalam blog tu dia kata umah tu berhantu. die duk 2 hari je.rumah tu ade pontianak terbang sane sini. kene tindih la. nmpak lembaga gi dapur waktu mlm. Nak caya ke xnak ek blog dia tu. Tapi kat tanah Borneo sana mmg ade byk mende2 camni. erm..


sila rujuk http://puterynoor.blogspot.com/2011/02/semalam-duduk-di-rumah-sewa-berhantu.html

Kalau betul pun la, maka aku kene cpat2 cari umah sewa. Hanya 2 minggu selepas daftar naik semester ni, maka bermula la khidupan di serian tu. Skang, kene pk asignments yg belambak ni. 1st day after holiday ade macroteaching plak. aduh abm lagi. klau gedabak teaching aids aku ni camne nak bawak masuk flight ni. uh..

- lek ah lmbat lagi nak balik iptar. 19 jun maa skang baru bp hb huhu.

3 Comments:

Putery said...

Owhh ngumpat yer. Haha good luck untuk praktikum.

zaRim said...

Hehe bukan ngumpatlah.. curious to know.. hehehe

Putery said...

Haha its ok. Selamat berpraktikum dan semoga menjadi cikgu yang berdedikasi.

Saya tau awak yang komen kat blog saya sebab ada trafik dari blog ni ke blog saya. By the way, thanks