Thursday, August 13, 2009


FLASHBACK
.:: Moh kite berflash back ::.

Ni la rupa aku time dolu dolu. Ni je yg ade. Mana tah yang lain.
xpe aku carik lagik. Kadang kadang rase klako pon ye, ekeke..



Ni masa aku skolah kat SMK Seri Pekan, Pahang. Gambar ni di snap masa aku form 5. tahun 2001.
Gambar utk majalah skolah huhu.. sumer lagak cam YB Kg Talang ehehek.. Aku? lalala..

Plak ni



Heh ni mase baru pas men bola. Konon2 nak selected wakil skolah.
tu yg pakai baju sponsor tu. Ahaha. (wakil skolah gak bwh 18 thn. Jadik striker lagi. Ape igt aku kaki bangku?)


Yang ni masa baru nak p training
olahraga MSSD bawah 18. Ni masa form 4 x silap aku.

Aku amek acara long distance.800M ngan 1500M.
Masa training mmg x hengatnye training.
Tetiap petang je 20 PUSINGAN padang non-stop.
Slalunye masa riadah aku time tu abis kat pusing pusing padang
jela.

Cipetlok punye trainer (nama cikgu tu dirahsiakan)
(mati aku klau die jmpe blog ni)

Time ni plak MSSD tahun 2001 (form 5).
Akhirnye bjaya gak aku rangkul 1 emas (800M) n 1 gangsa(1500M).
(time kasihla kat cikgu yang cipetlok tu)Heh berbaloi gak usaha aku selama
5 tahun amik acara ni yg x penah dpt medal.
Huhu. Dari form 1 aku masuk MSSD,
2 acara ni jela aku wakil skolah.

Masa form 1 aku dpt tempat gak. Nombor 1 dr belakang
dari 15 peserta.
Orang Paling LAST.

Malu seh ketinggalan 1 pusingan.
skolah SHAH PEKAN
siap bagi sorakan time aku sorang2 kat padang
tu.

Bapak ah malu gile.. (ye ah time tu aku cinonit je.. kaki pendek lak tu)..
FYI skolah SHAH ni mmg suke buli
skolah lain.


BERGAYA memakai ray ban walaupun time ni baru abis prep malam (kul 11pm). Hahaha.. sengal.

Ha gambo ni time aku form 5 kot. ke form 4 x igt. Mmg nmpak cam matang sketla. Ye ah da jadik "abg". Kene lagak cool n matured.
Rambut belah tengah. Masa ni pesen belah tengah ni jadik kegilaan ramai.
Yang peliknye rambut bdak2 yg rambut kenteng pon nak jugak belah tgh.. adoyai.


Ni lawatan sambil belajar (belajar bershoshial n mencuci mate ngeeee)
Time ni sminggu sblum spm. Ni ide GPK HEM nak bawak g genting.
Aku siap berboria ngan Fuad Hanif Ahmad Hamidi (full name die) .. glory glory.. eh..


Yang ni sure korang keliru. Mana satu aku? Haha..
Nak tau aku yg mana, tanya arr aku.
Mueh mueh mueh.. (nak gelak aku tgk gambo ni) ahahahaaa..
masa form 1 (1997) ngan roomate aku Mohd
Hadri b Subree.
(Ape kehe jambu no ni huhu)
masa ni sekolah ktorang kat SMK(A) Pahang Muadzam.
TUMPANG bangunan/hostel dorang sbb bangunan skola ktorang x siap lagi. Sian..

3 Comments:

aJLeaa said...

kah..kah..kahh...wakakaka.....
hahaha...
hik..hikk..hik

saya ida said...

huhuhuhu...memang terkenang betul zaman kanak2 riang...hehehehehe...

cekmek said...

ehs..gmbr t shirt kuning tue yg memuler tgk maser kenal dulu kn...